Well. I am deleting all spam all time. Please You, 'Anonymous', don't write and then I haven't to delete that. Right? Thanks.

Smallville-hun oldal versenye

Sziasztok!

Mint Smallville-hun oldalán olvashattátok, felajánlottam a segítségem bárkinek, aki szeretne bekapcsolódni a versenybe, vagy csak szeretne megtanulni videót készíteni.
A múlt hónap végén volt az első videóm 1 éves szülinapja. A videószerkesztésbe annyira beleszerettem, hogy tavaly az első 2 hónap alatt 9 videót készítettem, vagyis hetente 1-et. Nekem nagyon sokat segített akkoriban Susie L. hogy el tudjam sajátítani az alapokat, ezért én is szeretnék másoknak ugyanígy segíteni.
Tudnotok kell, hogy 1 év a videószerkesztésben még mindig csak az alap tudást jelenti, profivá senki nem tud ennyi idő alatt válni, én legalábbis nem tudtam, főleg munka mellett :)
Az elkövetkező napokban le fogom írni a kezdőknek szóló tanácsaimat ide vagy Smallville-hun oldalára, de ha valaki privátban szeretne kérdezni valamit, akkor a nevar@freemail.hu e-mail illetve msn címen (de az msn-en nem vagyok állandóan fenn) el tud érni. Remélem minél többen kedvet kaptok, és higgyétek el, egy nagyon klassz hobbi, kikapcsolódás lesz ez a tudás. ............. folytatás...........folytatva :). és tovább..

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...