Well. I am deleting all spam all time. Please You, 'Anonymous', don't write and then I haven't to delete that. Right? Thanks.

HírApró 11.19.

Ugyan régen írtam aprót, de néhányat megosztok veletek
- Erica Durance vendégsztárként szerepel az NBC Harry törvénye (Harry's Law) című sorozatában.
Előzetes tervek szerint a 2. évad 11. epizódjában lesz látható mint Annie Bilson, a rész címe "Gorilla My Dreams".
- Michael Shanks a Flashpoint vendégszereplője, a 4. évad 15. epizódjában a "Blue on Blue"-ban. November 22-én kerül képernyőre a CTN-n ottani idő szerint este 8-kor.
- Michael Rosenbaum az Outrun címmel készülő produkcióban fog szerepelni Bradley Cooper és Kristen Bell mellett. A sokszor fars infókat közlő IMDb szerint az utómunkálatok zajlanak, viszont a Reuters is említi a projektet, csak ezt abszolut nem értettem :P, de talán olyasmit ír hogy az Open Road Films jelentette be pénteken hogy az ő gondozásukban valósul meg a projekt. Ha valaki segítene hsz-ben a pontosítással, megköszönném. Itt a link: http://www.reuters.com/article/2011/11/18/idUS370429699620111118
- Kristin Kreuk a Smallville után több szerepet is kapott, játszott a Street Fighter: The Legend of Chun Li-ben, visszatérő szereplőként a Chuckban, a Ben Hur című sorozatban, valamint a Vampire-ben. Készületben van a Shake Milkshake című filmje melyben ő lesz a főszereplő, de a legközelebb megjelenő projektje az Ecstasy melyben szintén a főszereplőt Heathert játszhatta el. A projekt megjelenésének kanadai időpontja még nincs lefixálva, de előzetesét megtekinthetitek a YouTube-on: 

- Korábban már volt szó Laura Vandervoort szerepéről egy Reese Witherspoon filmben,a This Means War -ban. A bemutató 2012. február 17.-ére van kitűzve.
- Allison Mackről annyit sikerült kiderítenem, hogy valamikor kilépett a Kristinnel közösen alapított produkciós cégükből, de hogy mikor, azt nem tudom.

Watch with Kristin - E!Online

Az említett website-on sokszor ír Kristin különböző cikkeket. Ő nagy rajongója Tom Wellingnek és a Smallville-nek. Láthattunk tőle Tommal készült riportokat is tavaly nyáron is a CW Upfronts alkalmával. Ezt itt pl:



Kristin most a Once Upon a Time című ABC projektet szemelte ki írása fő témájául, melyben a karaktereknek ki is választotta álmai szereplőgárdáját. Természetesen Tom is kapott helyet, mint Eric Herceg.

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...