Well. I am deleting all spam all time. Please You, 'Anonymous', don't write and then I haven't to delete that. Right? Thanks.

Nyomozás indult

RE talált egy Tom Wellinggel és Ice Cube-al készülő Eric Kripke által írt filmről egy bejegyzést a neten. LINK ITT. Ez az örömteli hír egyenlőre csak a belinkelt oldalon található meg, sem a twitteren, sem a Facebookon sem az általam látogatott angol nyelvű fan-oldalakon semmi egyéb jelét nem találtam.
Mindenesetre a chateken lévő hsz-ek (Sm-hunnál is) alapján elkezdtem nyomozni kicsit.
Ice Cube-nak nem ez lenne az első filmje amiben szerepel (már én is láttam többet) (port.hu link), és Eric Kripke is az általunk is ismert Supernaturalon kívül már bábáskodott egy másik sorozatnál, valamint 2 film rendezője is volt ezidáig producerkedés és írás mellett (imdb link). Tehát az alap meglehetne valóban egy készülő filmhez. Egyenlőre azonban várjunk az örömmel szerintem egy kis ideig, amíg több forrás is fellelhető lesz.
Az oldalon említett Ghostly Hollow című filmet elvileg Kripke írja, és két testvérről szól, akik egy árvaházban nőnek fel. A leírásban kissé fura az, hogy tizenéves korukban elkezdenek kutatni az után hogy mi történt a szüleikkel, de nem hinném hogy akár Tom (Chad néven), akár Ice (Rayshawn) el tudna játszani tizenéves karaktereket. Ez már tényleg a természetfeletti kategóriába esne xD
És még egy dolog: Kripke a Deadman sztorin dolgozik tudomásunk szerint.

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...