Well. I am deleting all spam all time. Please You, 'Anonymous', don't write and then I haven't to delete that. Right? Thanks.

11. évad

A vonal alatti bejegyzés 2012.02.11-én íródott. De mivel közel 1 év távlatából azt látom, hogy valószínűleg a google-nak köszönhetően nem a frissebb bejegyzéseket találjátok meg a 11. évadot keresve, inkább friss infókat is írok ide. Gondolom a képregény érdekel titeket.
Sajnos tudomásom szerint csak az első 2 rész van magyarra lefordítva.
----------------------------------------------------------------
Aki akar, rágódjon ezen a cikken, (de hszt is írhattok ám!) kinek milyen elvárásai, óhajai vannak a 11. évaddal kapcsolatban:
http://whatculture.com/comics/10-things-we-would-like-to-see-in-smallville-season-11.php

Én a cikk hsz-eiben csak azt nem értem, hogy mi a frászt keresnek a szereplőkben személyeket, szinészeket egyesek, mikor rajzolva lesz az egész és nem a kedvelt - vagy nem - személyek fogják megjeleníteni a karaktereket :)


Mindenekelőtt tudnotok kell, hogy ez nem szó szerinti fordítás, hanem a lényege csak a cikknek, legtöbbször csak az én szavaimmal
Ez a cikk nem egy hivatalos vélemény, hanem az írója azt írta le, mit szeretne vagy nem szeretne látni - illetve olvasni a Smallville 11. évadában, tehát egy abszolút személyes kívánságlista.
10. Nem szívesen látja Olivert, mivel szerinte ő maradjon csak Star Cityben, hisz az az ő városa. Szerinte azzal hogy Oliver Metropolisba költözött, csak elterelte a figyelmet Clark központi szerepéről.
9. Ellenben Kara és Connor szerepét előtérbe kellene hozni, történetükkel kiemelten kellene is foglalkozni mivel alapjában véve ők Superman családja, valamint Superman Connor mentora is.
Szeretné látni Kara csatlakozását a Légióhoz valamint Connor beilleszkedését.
8. A cikk írója számára érthetetlen hogy 7 éven keresztül hogy nem sikerült összekötni Lois és Clark életét végre az esküvővel. Az okés számára hogy aznap meghiusult az esküvő, de mi van a többi 7x365 nappal? Félelmének ad hangot, hogy talán azért van a hét év hogy valamilyen formában esetleg szétszakadjon a híres páros. Az óhaja, hogy végre keljenek egybe és éljenek együtt boldogan. (mármint a körülményekhez képest xD)
7. Lex visszatérésére valami hihető magyarázat kitalálását nagyon szeretné részletekbe menően, mivel Lionel visszatérése szerinte nagy függőben lévő kérdőjeleket hagyhatott a Smallville nézőiben. Szóval Lex esetében szeretne valami konkrétabb leírást pl a visszatérésének fogadtatására is, hisz a 8. évadban halottá nyilvánították nyilvánosan is.
6. Ellenségek visszatérése
A kívánságok sorában ott van a Lex-szel való örökös küzdelem mind egyénileg mind Lois-szal karöltve. Szeretné ha Brainiac visszatérne a korábbi epizódokban megismert hihetetlenül intelligens és okos ellenségként Zoddal az oldalán. Mellettük természetesen Darkseid, Metallo, Mxyzptk és Toyman folyamatosan dúlja fel Clark életét. És még nagyon szeretné, ha visszatérne Bizarro a mostmár Supermanként élő és repkedő Clark ellenségeként.
5. Perry White karaktere a két epizód alapján is mély benyomást tett rá. Vissztértére minél hamarabb kerüljön sor de ne csak belecsöppenjen a történetbe hanem valami kis storyt is kerekítsenek köré.
Jimmy visszajövetelének nagyon örült a Fináléban. Bár kis ellentmondás lenne a fél évvel később folytatódó story menetében az ő azonnali megjelenésével, de minél hamarabb szeretné viszont látni Perry mellett a Daily Planetben.
4. Lanat is szeretné viszontlátni a 11. évadban miután sikeresen megszabadult a kryptonitot elnyelő nano-gúnyától, ami a cikkíró szerint egy baromira félresikerült húzása volt a Smallville íróinak. A 11. évadban azt szeretné látni, hogy mikor Lana vissztér, gratulál Clarknak és Loisnak, és az egykori szerelmesek nagyon jó barátaivá válnak egymásnak akik maximálisan megbíznak a másikban és számíthatnak egymásra mint jó barátok.
3. Nagyon nagyszerűnek tartja ahogy a Smallvilleben terelgették Clark útját, fejlődését a szülei, és kissé ki van bukva hogy az eredeti képregényben az 52. számban Clarknak megölik a szüleit. Ezért azt szeretné hogy a Smallville folytatásában Clark többször is látogassa meg apja sírját, akár flashback-ek is legyenek benne, és Martha karaktere is látogasson sűrűbben vissza hogy támogassa Clarkot tanácsaival még ezután is.
2. A szerző nagyon útálja azt hogy Lex elveszítette az emlékeit, hiszen a sok történés, Clark titkának folyamatos felfedezése, (és az én elméletem szerint is: tulajdonképpen az hogy ezt nem tudta a saját javára fordítani) vezetett Lex valódi karakterének kialakulásához. Így az óhaj, természetesen, hogy mégis jöjjenek vissza az emlékei.
1. Végre láthatjuk Supermant akciók közben. Semmiféle költségvetés nem szabhat ezután határt annak hogy Clark használni tudja az erejét. Útálta, hogy 10 év várakozás után is csak a mézesmadzag maradt a Fináléban, Tom Welling nem öltötte fel a Superman-rucit csak egy nagyon távoli CGI-ben lehetett látni Supermanként.

Erica válaszai

Végre megérkezett az Erica Durancével decemberben készített interjú (ahol a rajongók tehettek fel kérdéseket a Durance Magazinon keresztül) 1. része. Angolul ezen a linken I T T találjátok meg.

Smallville 11. évad

A néhány napos hírt boncolgatom kicsit amit ismét RE talált elsőként a neten, vagyis a Smallville 11. évada a téma.

Már korábban is volt róla hírünk - azaz hogy írják a Smallville folytatását I T T - de nem TV-sorozatként láthatjuk majd viszont, hanem nyomtatott formában. A hír annyira vált mostmár valósággá, hogy a megjelenés dátuma is pontosítva lett. Április 13-án jelenik meg először digitális formában, majd heti rendszerességgel, A nyomtatott kiadás május 16-án kerül a polcokra képregény alakjában valószínűleg havonta: DC Entertainment: SMALLVILLE SEASON 11 címen. Bryan Q. Miller írja a történetet, mely Clark Kent világmentő akciója után 6 hónappal később folytatódik. Clark már Superman lesz (köpennyel és repül), régi barátai, Oliver Queen/Green Arrow, Chloe Sullivan-Queen, Lois Lane, valamint természetesen fő ellensége Lex Luthor is szerepel a folytatásban. Mellettük több korábbi karakter is feltűnik mint például Lois édesapja, Lane tábornok.. F O R R Á S

A régi módszer szerint az epizódok egy szavas címet kapnak ezután is, az első rész címe a GUARDIAN lesz. Heti rendszerességgel folytatódik a TV-sorozatban megismert és megszeretett Smallville-i Clark Kentünk története Metropolisban új ellenségekkel és barátokkal.

*frissítés
A sorozat letöltő linkjeit http://nevar0.blogspot.hu/p/smallville-11-evad.html találjátok.

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...