Well. I am deleting all spam all time. Please You, 'Anonymous', don't write and then I haven't to delete that. Right? Thanks.

Arrow - Alapvető szabályok

A Zap2it interjút készített a két producerrel, Guggenheimmel és Kreisberggel az Arrow kapcsán.
Az új sorozatban - a Smallvillehez hasonlóan - le vannak fektetve szabályok.
Annak idején, mint bizonyára emlékszünk, ezek a "nincs repülés, nincs köpeny" volt többek között. Az Arrow szabályai "nincs különleges erő, nincs Clark Kent cameo...".
A producerek határozottan kijelentették, hogy az Arrow cselekménye semmiképpen nem kapcsolódik a Smallvillehez, és a Justin által megformált karakterhez. A mostani Arrownk nem fog visszariadni a gyilkosságtól sem a tisztító, igazságosztó hadjáratában. Erről már a Pilotban meggyőződhetünk. Olivernnek semmiféle szuper ereje nem lesz, csak a kidolgozott testi erejével harcol. Amit a Smallvilleben egyszer hallhattuk is, Oliver mottója "A cél szentesíti az eszközt" az Arrow sorozatban egyértelmű lesz. (Mint tudjuk, Clarknak sikerült ettől eltérítenie, jobb útra terelnie Olit). Amint Black Canary színrelép, nem fog a Smallvilleből megismert sikollyal bírni.

Bár a twitteren bombázzák őket a rajongók a Smallville néhány szereplőjének cameojával, senki ne várja ezt tőlük, mert nem fog megtörténni.
Még megjegyezték, hogy az Arrow tervei korábban elkészültek mint ahogy nyilvánosságra hozták, és pontosan azért vártak vele, hogy mindenki tisztában legyen azzal hogy nem Smallville spin-off készül, és teljesen eltérő a koncepció attól a sorozattól.

A producerek határozott kijelentései a Smallvillel kapcsolatban a cameokat tekintve abszolút kizárják azokat, szóval aki eddig reménykedett, hagyja abba véglegesen.

A teljes cikket I T T olvashatjátok el.

Ezen kívül a GATV oldalán megnézhetitek újra az Arrow Extended Trailerét. Egyetlen különbség van a régihez képest, más a zene alatta.

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...