Well. I am deleting all spam all time. Please You, 'Anonymous', don't write and then I haven't to delete that. Right? Thanks.

Stephen Amell képek a CW őszi programjának ...

Szerdán a CW bemutatta az őszszel kezdődő sorozatait a nagyközönség előtt. Mint a korábbi években, ezúttal is egy videóba besűrítette őket. A JustJared. com ezen alkalomból szorgalmasan kattogtatta vakuit és ma közzétett 25 új fotót Stephen-ről készült képeiből. Hogy a nagy felhajtás nem tettszett-e neki, az függőben maradó kérdés, de a hőség ellenére Stephen elég morcos a képeken.
Néhányat belinkelek, de a teljes tartalmat és a "cikket" I D E kattintva nézhetitek meg.
Ez egyébként azért is furcsa, mert Amell nagyon kedvesen válaszolt egy korábbi videóban, még 20-án,  rajongói kérdésekre.

És akkor jöjjön a CW-s előzetes 



És ha már az Arrow-nál tartunk, 2 napja megjelent egy elég hosszú cikk a Kryptonsite-on a "legendás rendezővel", David Nutterrel, aki beszélt a Pilotról is C I K K I T T
A 18 pilotjából 17-ből sorozat is lett. Mind az Arrow-ról, íróiről, történetéről, mind a főszereplőről nagyon pozitív véleménye van, szerinte élete eddigi legjobb sorija lesz.

És akkor már nem hagyom ki Amell emlegetett videóját sem


* Egyszer majdcsak megtanulom leírni a nevét ennek a pasinak. A létező összes módon sikerült már elírnom XD

Saving Hope 1x09 és Erica Durance interjú

Nos, a Saving Hope leadása alkalmából Erica és Daniel excluzív interjút adott az AssignmentX.com oldalnak, melyben nem csak a Saving Hope-ról, hanem mind a Smallville-beli, mind a The Vampiere Diaries-beli szerepükről is beszéltek. Az interjút I T T megtaláljátok teljes egészében.
Hát, nem túl sok ami a Smallville-ről elhangzott Ericától, mondhatnám azt is hogy sablon szöveg. Imádott ott dolgozni, nagyszerű volt Peter Roth-tal dolgozni. A show különleges helyet kap a szívében hiszen hosszú ideig dolgozott benne. Szereti azt a műfajt de a változatosságot is, és szeret új embereket megismerni ami igazán szórakoztató.
Dióhéjban.

Akit érdekel: Ma még folytatni fogom ezt a posztot, ha lesz valami hír a chates dologról !!

És itt a következő rész promója... hűha, tényleg ez fog történni? a promok sosem fedik fel a teljes igazságot, szóval várjuk meg a kövi részt :)

Michael Shanks új szerepe

Michael új főszerepet kapott egy kanadai filmben, amely egy egykori élhokis életéről, Gordon Howe-ról fog szólni, akinek beceneve, Mr Hockey, Amerikában biztos közismert. A film a CBC gondozásában készül, augusztus végétől indulnak a forgatások. 

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...