Well. I am deleting all spam all time. Please You, 'Anonymous', don't write and then I haven't to delete that. Right? Thanks.

Arrow casting/Deadshot, Michael R és egyéb



- Deadshot-ot Michael Rowe fogja játszani az Arrow-ban. 1 cikk ... 2 cikk ...3 cikk ... nem folytatom (bocsi, javítottam, hisz majdnem 2 hete leírtam már az epizód fő vezérvonalát ... Deadshotról xD)

Ja, és majd el felejtettem, az Arrow producere elmagyarázza (legalábbis megpróbálja), miért nem Justin játsza Green Arrow-t az új sorozatban. C I K K ... vagyis leegyszerűsítve a magyarázat az, hogy Amell fizikailag erősebb Justinnál, és őneki ez fontos lesz a sori szempontjából.
Ez talán sugallhatja azt számunkra, hogy sok akciót terveznek, amit igazából hiányoltunk is a Smallville-ból.




- Michael Vegasban időzik a barátaival








- Ezeken felül nagyüzemben folyik az Emily Owens és a Beauty and the Beast promózása, valamint Allison sorijáé is.


Tom / Pedowitz nyilatkozata Tomról

CW elnöke olyan kétértelmű nyilatkozatot mondott hétfőn a TCA-n, hogy még az amerikaiak sem értik pontosan mi a fenét jelent. Az biztos hogy akarja Tomot a CW-nél, de az értelmezések szerint csak produceri minőségben. De ismétlem, még az amcsik sem értették kristálytisztán a mondanivalót, találgatások vannak a TWU-n is. Ha úgy érzitek, jobban értitek az angolt mi ő maguk, EBBEN A CIKKBEN (bocs, nem tudom miért nem lett jó a link, szóval akkor EBBEN A CIKKBEN olvashattok róla.

Sajnos az én olvasatomban elég egyértelmű a dolog (már amennyire tudok angolul)
Tömören, szabad fordításban:
A CW elnöke üzleti kapcsolatban akar maradni Sarah Michelle Gellarral és Tom Wellinggel, de búcsút int a Gossip Girl-nek (Pletykafészek)
Mark Pedowitz megjelent a TCA hétfői nyári bemutatóján, és válaszolt néhány kérdésre ...
A rajongók még mindig "kétségbeesetten" írnak neki hogy hozzák vissza Sarah Michellet, amire ő hajlandó is, több megbeszélést is tartottak már, csak a hölgy válaszára várnak (hogy mikor áll készen a visszatérésre). Akár színészként, akár producerként szívesen látnák a csatornánál.
Hasonló a helyzet Tom Wellinggel. Pedowitz elmondta a TVLine-nak hogy a The CW újra otthont kínál Tomnak a csatornánál mint producer. Amint az elmúlt tavasszal is mondta, reméli hallani fog róla.

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...