Well. I am deleting all spam all time. Please You, 'Anonymous', don't write and then I haven't to delete that. Right? Thanks.

Arrow casting/Deadshot, Michael R és egyéb



- Deadshot-ot Michael Rowe fogja játszani az Arrow-ban. 1 cikk ... 2 cikk ...3 cikk ... nem folytatom (bocsi, javítottam, hisz majdnem 2 hete leírtam már az epizód fő vezérvonalát ... Deadshotról xD)

Ja, és majd el felejtettem, az Arrow producere elmagyarázza (legalábbis megpróbálja), miért nem Justin játsza Green Arrow-t az új sorozatban. C I K K ... vagyis leegyszerűsítve a magyarázat az, hogy Amell fizikailag erősebb Justinnál, és őneki ez fontos lesz a sori szempontjából.
Ez talán sugallhatja azt számunkra, hogy sok akciót terveznek, amit igazából hiányoltunk is a Smallville-ból.




- Michael Vegasban időzik a barátaival








- Ezeken felül nagyüzemben folyik az Emily Owens és a Beauty and the Beast promózása, valamint Allison sorijáé is.


8 megjegyzés:

  1. Én Arrowos részt nem értem, ott mit írtak.Én örülnék egy cameonak :P

    VálaszTörlés
  2. Mark Pedowitz also acknowledged that the “The loss of Smallville actually had an impact to us (the CW Network).” Further saying that Arrow was brought on in an attempt to bring back male viewers to the network.

    2.mondatban ott az arrow

    VálaszTörlés
  3. Smallville annyira különleges sorozat, bazi nagy rajongó táborrala világon, hogy a 10.évadot kellett volna akciókkal teletolni, főleg a finálét.Arrowban lehet akármennyi akció, senkit sem fog kárpótolni a szmól rajongók közül, legfeljebb egy király 1 részes TW CAmeo.

    VálaszTörlés
  4. Na az meg ,hogy cavill lett a superman, azt sose fogom megemészteni, TW megérdemelné 10év után, erre most gyenge CW megint :S

    VálaszTörlés
  5. Re, ne pörögj már ennyire megint. Kicsit próbáld lelassítani magad.

    Figyu. A Smallville-t 11 évvel ezelőtt kezdték el forgatni. Akkor gondolom ez nagy újdonság lehetett, talán még maga az ötlet is, hisz olyan sok sci-fi sem volt. Talán csak a Stargate. Amik meg voltak, sorra bedőltek ... Hősök, 4400, Jericho ... meg a túró tudja még mik. Közben volt még a WB-CW átalakulás is, és a SV át tudta vészelni.

    Az eredeti alkotók, kitalálók nem is akartak pontosan kapcsolódni a Superman-sztorihoz, amit több jel is mutatott ... Szerintem ez egy sima gimis sztorinak indult, gimis szerelemmel, megspékelve kis misztikus akciókkal. Emlékezz, az első évadok tulajdonképpen önálló történetek voltak, csak a főszereplők kapcsolata volt fix.
    Senki nem is számított arra hogy 10 évadot meg fog élni, még a szereplők is beleuntak, vagy tovább szerették volna építeni más irányba is a karrierjüket.

    Az egy nagy bizonyíték volt a SV jelentőségére ez alatt a kimaradt 1 év alatt, hogy sok férfi néző otthagyta a CW-t a Smallville után. Akik megmaradtak férfiak, max a Supnat-ot nézték. Tehát valamit kell kezdeniük. Ez lesz az Arrow reményeik szerint.

    És ne felejtsük el, hogy már Tom sem akarta folytatni, az utolsó 3 év sztem már ajándék volt így is nekünk, és ráadásul itt kezdett közelíteni már a legendás sztorihoz is a sori. Na ehhez kellett hogy az eredeti alkotók is elhúzzanak a csába, különben még a 10. évadban is a tininyáladzást kellett volna nézni.

    VálaszTörlés
  6. A Cavill-on meg próbáld magad túltenni, hisz szerintem 95% hogy Tom nem is akarta volna a szerepet.

    Engem sokkal jobban aggaszt hogy ha valójában csak produceri minőségben akarja Tomot visszavinni Pedowitz, akkor ugyanis nem lesz képernyőn többet.

    VálaszTörlés
  7. Visszatérve még a 10 évados akciókra ... tudod, hogy mindig kevés volt a lové, és most bizonyosodott be hogy többet érdemelt volna.

    DE! Ezt nem lehet Pedowitz-on leverni, hiszen a banya volt tavalyig a fővezér.

    Lehet hogy most ebből okulva az Arrow többet fog kapni. Okés, tudom, ez nem kárpótol minket amiért nem a SV kapta, de ez M Á R A M Ú L T !!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...