Well. I am deleting all spam all time. Please You, 'Anonymous', don't write and then I haven't to delete that. Right? Thanks.

Tom Welling

Aki nézett Smallville videókat és képeket, Alexa (Thanx Alexa for the sharing!) neve ismerős lehet neki. A Facebookra ezeket a képeket töltötte fel még tegnap:


OMG! Még gif is készült róla :)


Sajnos portugálul meg spanyolul folyik a csevej a képekről, így méginkább a Google fordítóra vagyok hagyatkozva mint angol esetében :) De a találgatások témája Tom tőle szokatlanül "hivatalos" öltözéke - a baseball sapka otthon maradt XD -, a zsebéből kikandikáló köteg papír valamint hogy az utca, ahol a képek készültek különböző ügynökségek irodáinak helye.

Frissítve: Okés, szóval megtaláltam az angol leírást, és megpróbálom nektek röviden továbbadni.
Szóval, egy csaj LA-ben vakációzott június 21-én 16:30-kor, mikor a képen levő utcán parkolóhelyet keresett, meglátta Tomot. Tom éppen fizetett egy parkoló autómatánál, majd bement egy ügynökségekkel teli épületbe. Fél óra elteltével ki is jött, tehát valószínűleg megbeszélt időpontra ment és a ruházata valóban az üzleti megbeszélést támasztja alá.
A csaj elment egy Warner Bros általi bemutatott kiállításra is ahol Tom Smallville-ben viselt ruhadarabjait is kiállították sok egyéb mellett. Sajnos a teremőrök nagyon éberen figyeltek, ezért nem tudott fényképezni, mivel tilos volt. Ott volt a kék kabát / piros póló / farmer kombinácó, a Blur féle fekete kabát / fekete póló / fekete farmer öltözék, az új vörös S-jelű kabát kombináció és a 10. évad végén a Fináléban látott  ing-tépő nagyjelenet ruházata. És külön kiemelte a ruhák elképesztő méreteit egészen a cipőig :D

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...