Well. I am deleting all spam all time. Please You, 'Anonymous', don't write and then I haven't to delete that. Right? Thanks.

Megvan az új Green Arrow

Úgy néz ki a CW megtalálta az új Green Arrow (lehet hogy csak Arrow lesz a címe) pilot főszereplőjét Stephen Amell személyében.
Bár meg kell hogy mondjam, első olvasatra nem mondott számomra semmit a neve, sőt a C I K K -be rakott képe sem, viszont kicsivel később a keresgélés folyamán rájöttem, hogy mégiscsak egy korábbi ismerősbe botlottam, mégpedig a The Vampiere Diaries Mason Locwood-jába, aki bár ha jól emlékszem 2 részben szerepelt (legalábbis amíg néztem a sorozatot), aztán eltette valamelyik Salvatore fiú láb alól, mégis szimpatikus lett számomra az alatt a kis idő alatt is.
Nagyon pozitív előjel lehet az is a sorozat számára, hogy a pilot rendezője nem más lesz, mint a nagyszerűre sikerült Smallville-piloté volt, azaz David Nutter.
Szóval, várom a folytatást :)

Erica filmje

Erica filmje, a Tim and Eric's Billion Dollar Movie lement a Sundance filmfesztiválon. A film bemutatóját I T T nézhetitek meg a YouTube-on. Egy értékelést olvastam, amiben 1,5/5 eredményt kapott. Én különösebben nem csodálkozom, mert eleve Will Ferrel állatkodásai nagyon, de nagyon távol állnak az ízlésemtől. Mint korábban írtam, a hivatalos megjelenés március elején várható.

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...