Well. I am deleting all spam all time. Please You, 'Anonymous', don't write and then I haven't to delete that. Right? Thanks.

Michael Shanks

  • Angliában a SFX Magazine nagyon előrehaladva az időben kiadott még korábban egy listát melyben rangsorolták a 21. század (!!!! igaz hogy még 89 év hátra van xD) legjobb sci-fi ikonjait. A kategóriában Dr. Daniel Jackson akit mint tudjuk  Michael Shanks alakított a Stargate SG-1-ben, a 63. helyezést érte el. A listában egyébként Superman a 23. Batman pedig a 19. lett. Mindenesetre elég érdekes eredmények születtek. És .... (dobpergés) Spike (James Masters) az 5. a listán!!
  • Bevallom őszintén, nem emlékszem a következő hír volt-e Smallville-hunnál, de azért leírom: Michael Shanks kapott egy kis szerepet Matt Damon és Jodie Foster nevével is fémjelzett Elysium című sci-fi filmben, ahol David Fleming karakterét fogja játszani. Elvileg 08.23-án kezdett forgatni.
  • Az elmúlt hétvége is sűrű volt Michael Shanks számára, mivel Torontoban a Fan Expo 2011 Convention nevű rendezvényen volt vendég ahol néhány kép készült is róla. Két videót is megnézhettek a dedikálásról  I T T 1 és I T T 2.

Laura Vandervoort

  • Laura Vandervoort a hét végén Atlantában lesz az évente megrendezésre kerülő Dragon Con elnevezésű rendezvényen.
Származási hely:
  • És még egy hír vele kapcsolatban: a The Entitled című filmje amelyben több komoly színésszel, többek között Ray Liottaval játszott együtt, szeptember 6-án jelenik meg DVD-n - az USA-ban legalábbis.

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...