Well. I am deleting all spam all time. Please You, 'Anonymous', don't write and then I haven't to delete that. Right? Thanks.

Még mindig 11.05.

- Akár hiszitek, akár nem, megint lesz egy 3 napos Comic Con a jövőhét végén, méghozzá most Austinban. James Marsters pedig hivatalos lesz rá. Lesz ott minden mi szem-szájnak ingere: filmek, képregények, játékok, videójáték, Anime, Manga meg a túró tudja még micsoda :D
Louis Febre viszont nem tudja egyenlőre hogy a Charlie Angyalai kaszája miatt mit csinál ezután, de a Smallville hiányzik neki is: "Life after Charlie's Angels is the real question! ;) But yeah, I miss SV." Ezt írta a twitterre.
- És egy emlékeztető: nehogy elfelejtsük, Justin Hartley nem pihen a babérjain, a Chuckban folytatódik a szereplése.

- Éppen most volt Allisonnal egy interjú a Smallvilleről. Ha valakit érdekel angolul, akkor írja meg mert le van írva, elmentettem, csak én ennek a fordítására nem vállalkozok.

HírApró 11.05.

- Allison Mack
November végén (nov 30- dec 4-ig) rendezik meg Canadában a  Whistler Filmfesztivált, melyre 6 játékfilm lett benevezve. A számunkra legfontosabb közülük a Marilyn című film, melynek főszerepében Allison Mack-et láthatjuk majd viszont. Érdekessége még a dolognak, hogy a film rendezője egy korábbi Smallville-producer és rendező, Christopher Petry, aki ezúttal debütál nagy film rendezőjeként. A Smallville-ben a Persuasion és az Ambush rendezőjeként találkozhattunk a munkájával.
Sok sikert kívánunk nekik!!

Bár korábban a sok dél-amerikai sorozat miatt eléggé előítéletes voltam a nem USA produkciókkal szemben, be kell látnom, hogy a kanadai filmek és sorozatok simán ellenfelei azoknak. Színvonalban, szereplőgárdában egyaránt. És ezt nem azért mondom mert a Smallville színészei nagyrészt kanadaiak (és ugye ők már örök kedvencek maradnak), hanem mivel több kanadai filmet, sorozatot is láttam mostanában.

- John Schneider vendégsztár lesz a Glee 3. évadában. FORRÁS

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...