Well. I am deleting all spam all time. Please You, 'Anonymous', don't write and then I haven't to delete that. Right? Thanks.

Több dolog, amire rákerestetek

Úgy látom a blog statisztikájában, hogy több dolgot is kerestetek nálam a korábbi bejegyzésekhez kapcsolódva. Néhányra próbálok megoldást adni.

1. Először is, akik a Smallville Viasat6-os promoját keresték, annak íme: Azt hiszem előbb meg kell néznetek az AXN csókos promoját, sajnos nem akarja engedni máshogy beilleszteni a YT. Tom benne van A köd-ből. Tudjátok, a zuhanyzós jelenetből. De lehet hogy én bénáztam, talán mostmár jó lett.


2. Az Arrow 1. évada tudtom szerint 22 (esetleg 23) részes lesz. A következő rész, a 10., 2013. január 16-án este lesz Amerikában levetítve, vagyis mi 17-én tudjuk megnézni.

3. A Smallville 11. évadának csak az 1 és 2. epizódja van lefordítva, tudomásom szerint a többit nem fordította le senki (pedig próbáltam keresni valakit, higgyétek el).

4. Szerintem a Viasat6 online nem nézhető, habár néhány oldalra be van írva.
Ha tudnám hogy lehetne a gépről beilleszteni a képet, megtenném. Habár én elég rossz minőségben tudom csak gépen fogni.Viszont online megnézhetitek. Az ez utáni frissebb beírásban megtaláljátok.

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...