Well. I am deleting all spam all time. Please You, 'Anonymous', don't write and then I haven't to delete that. Right? Thanks.

Valami MÁS !


Tom Welling - Erica Durance

 Erica Durance sorozatának, a Saving Hope 2. évadának forgatása kb 2-3 hete elkezdődött Michael Shanks-szal és persze a többi szereplővel.
Erica közben halad a korral és gondolom a rajongók ösztönzésére is végre csinált egy twitter profilt, ahol 2-3 hetente trécsel 1-2 órát velük.
Persze a legtöbb kérdés a Smallvillel kapcsolatos, s ő nem győzi hangsúlyozni mennyire szerette a forgatást és a szerepet.
De Tom Saving Hope-os szereplésére nem ad választ, maximum hogy külön projektjeik futnak.

**************
Mint már írtam korábban, Tom dolgozik a Parkland című JFK meggyilkolásakor lezajlott eseményeket feldolgozó mozifilmen, melynek egyik producere maga Tom Hanks, s egyik főszereplője Hanks fia.

Mint kiderült, Tom hajvágásának egyik oka ez a film lehetett.
Már feltettem néhány képet Tomról ilyen hajjal korábban, de most itt egyben megnézhetitek amit eddig találtam.

Idő közben annyi történt, hogy Tom eredetileg 2 karitatív golfversenyre is hivatalos volt, az egyiken tavaly is ott volt, a Michael Jordan nevével fémjelzetten, de mindkettőt lemondta elfoglaltsága miatt. A 2.-at ráadásul alig pár nappal a kezdete előtt.
Én abban reménykedem, hogy nem forgatási csúszás, hanem esetleg egy újabb projekt is bejött a képbe, amiről persze csak talán 3 hónap múlva értesülhetünk, ahogy a Parkland féle filmről is.

Na, akkor nézzük Tom Wellinget minden mennyiségben 2012.10.23-tól 2013.03.26-ig.





*****
*****


 
*****

*****

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...