Well. I am deleting all spam all time. Please You, 'Anonymous', don't write and then I haven't to delete that. Right? Thanks.

Arrow - bővebben


Összeszedek néhány információt a sorozattal kapcsolatban, mert eddig kevesebb figyelmet áldoztam rá, de ez valószínűleg meg fog változni. :) Ha érdekel, használjátok majd az "Arrow" oldalt és a cimkéket. Ezt a beírást folytatni fogom, szóval ha érdekel, nézz majd vissza ide később is.

Egyenlőre amt legelőször pótlok, a szereplők nevei és a sorozat epizódjai
Főszereplők: Stephen Amell (Oliver Queen), Katie Cassidy (Dinah Laurel Lance), Colin Donnell (Tommy Merlyn. Oliver volt barátja), David Ramsey (John Diggle, Oliver édesanyjának testőre és sofőrje), Willa Holland (Thea Queen, Oliver unokahuga), Susanna Thompson (Moira Queen, Oliver édesanyja), Colin Salmon (Walter Steele, Moira jelenlegi férje), Paul Blackthorne (Quentin Lance, Laurel édesapja)

Vendégsztárok (eddig): Brian Markinson (Adam Hunt), Roger R. Cross (Detective Hilton), Darren Shahlavi (Constantine Drakon), Kathleen Gati (Raisa), Jacqueline Macinnes Wood (Sarah Lance), Annie Ilonzeh (Joanna), Jamey Sheridan (Robert Queen, Oliver apja)

Episode 1.01: “Pilot”
U.S. Premier dátuma 2012 október 10, szerda, The CW
Story By: Greg Berlanti & Marc Guggenheim
Teleplay By: Marc Guggenheim & Andrew Kreisberg
Rendező: David Nutter

Episode 1.02: “Honor Thy Father”
U.S. Premier dátuma 2012 október 17, szerda, The CW
Story By: Greg Berlanti & Marc Guggenheim
Írok: Marc Guggenheim & Andrew Kreisberg
Rendező: David Barrett
Vendégsztár: Kelly Hu (China White)

Episode 1.03: “Lone Gunmen” Ideiglenes cím
U.S. Premier dátuma 2012 október 24, szerda, The CW
Story By: Greg Berlanti & Marc Guggenheim
Teleplay By: Marc Guggenheim & Andrew Kreisberg
Rendező: Guy Norman Bee
Vendégsztár: Michael Rowe (Deadshot), Emily Bett Rickards (Felicity Smoak)

Episode 1.04: “An Innocent Man” Ideiglenes
U.S. Premier dátuma 2012 október 31, szerda, The CW
Írok: Moira Kirland & Lana Cho
Rendező: Vince Misiano

Episode 1.05: “Damaged” Ideiglenes
U.S. Premier dátuma 2012 november 06, szerda, The CW
Írok: Wendy Mericle & Ben Sokolowski
Rendező: Michael Schultz

Amit még tudni lehet:
8/15/12: A Torchwood-os John Barrowman kapott valószínűleg visszatérő szerepet, a 4. vagy/és 5. epizódban egyenlőre. Egy jól öltözött úriemberként Starling Cityben (korábban már írtam róla).

7/20/12: Úgy tűnik, Oliver testőre (Diggle) valahogy megtudja az igazságot - A producerek terve szerint Laure anyja még nem szerepel a Pilotban.

Mint kiderült, az Arrow-ban kevés a CGI eddig, a jelenetek zömét valóban Amell játsza ... így érthető hogy erősebb fizikumú emberre esett a választás a szerep eljátszására ... lehet hogy itt kezdődik a spórolás :) Remélem nem.

folyt
A karakterek
Oliver Queen Gazdag aranyifjú, milliárdos családdal, jól menő céggel a háta mögött - volt 5 évvel a sorozat kezdete előtt. A Dél-Kínai tengeren apjával hajózott, amikor elrabolták őket, majd hajótörést szenvedtek. Ekkor a világ és családja halottnak hiszi őket. Oliver megmenekül, s egy Csendes-óceánbeli veszélyes szigeten eltöltött 5 év után kerül elő s tér vissza Starling Citybe egy megkínzott, eltökélt, teljesen megváltozott emberként. Visszatérése után kettős életet kezd élni, bár nappal látszólag a korábbi életét éli, közben megpróbálja jóvátenni korábbi baklövéseit, próbál a város érdekében is tevékenykedni, éjszaka viszont polgárőrként járőrözik.
Arrow-ként, hasonlóan a Smallville-beli Green Arrowhoz, Oliver kb 25-27 éves,  sötétzöld, majdnem fekete bőrruhát visel, arcát maszkkal eltakarva, hangját eltorzítva, természetesen íjjal és nyíllal felszerelkezve rója Starling City utcáit igazságot osztva.
Az epizódok folyamán többször fogunk látni flash-backeket a szigeten eltöltött 5 évből, valamint arról hogy került oda és hogyan vált "jó" sráccá.
Dinah Laurel Lance A Laurel nevet használja a sorozatban. Oliver barátnője volt, de miután ő eltűnt, elvégezte a jogi egyetemet és egy városi jogsegélyszolgálati cégnél dolgozik. Háborúellenes nézeteket vall. Sarah, a huga, még Oliver jachtján halt meg (remélem ezt jól értettem xD)
Tommy Merlyn Oliver korábbi legjobb barátja, életvitele semmit nem változott az 5 év alatt. Oliver visszatérésekor észreveszi az Oliveren végbement változásokat, ami nem is tetszik neki. Ő meséli el Olivernek a temetése részleteit. A karakter érdekes lesz, mivel a képregényben Oliver barátja de Arrow ellensége..
Moira Queen Kb 48 éves.Oliver édesanyja, aki az elmúlt 5 évben újra férjhez ment, de úgy tűnik nem boldog ez a frigy. Egészséges életvitelű. A hajótörésről sokkal többet tud mint bárki gondolná.
Robert Queen Oliver édesapja.
John Diggle Kb 35 éves afro-amerikai férfi, aki megjárta az afganisztáni frontot is. Testőrként és sofőrként dolgozik Moira mellett. Eleinte konfliktusai vannak Oliverrel ami az egymással szembeni bizalmatlanságból fakad.
Thea Queen Oliver unokahuga, akivel nagyon kedvelték egymást. Oliver eltűnésekor 12 éves volt. Boldogsága határtalan hogy Oli visszatért, de most, 17 évesen túlzottan korlátozva érzi magát a megkomolyodott férfi mellett aki nem nézi jó szemmel a kicsapongásait. Oliver kisebb korában viccelődve "Speedy"-nek hívta.
Quentin Lance Laurel édesapja, aki ki nem állhatja a polgárőröket és nyomoztat is utánuk.
Sara Egy lány, aki ugyanazon a hajón tér vissza a városba amelyiken Oliver ... Laurel nem nagy örömére.
Walter Steele Moira jelenlegi férje.

Arrow casting - Jessica De Gouw

Új, és a későbbiekben visszatérő DC Comics szereplő tűnik fel a 6. epizódban novemberben az EW.com információi szerint. Jessica De Gouw ausztrál színésznő fogja alakítani The Huntress szerepét, aki egy bűnszervezet fejének a lánya. Furcsa kettős szerep hárulhat majd rá, mivel Olivelhez érzelmileg kötődik, viszont Arrow az ellensége.

A karakter eredettörténete egyébként át lett írva, mivel eredetileg Batman és Catwoman lányaként jelent meg a képregényekben 1977-ben, de később újraírták, ekkor vált a szervezett bűnözés fejének lányává Helena Bertinelli néven.

( ... Bocsi, úgy gondoltam hogy mégsem vegyítem egybe a sorozat alapdolgait az új castinggal, új bejegyzést készítettem róla.... megtalálod az újabbak közt...)

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...