Well. I am deleting all spam all time. Please You, 'Anonymous', don't write and then I haven't to delete that. Right? Thanks.

Ausztrália



Most hétvégén volt az ausztrál expo (Supanova Pop Culture Expo) amit korábban jeleztem, és amire Erika hivatalos volt. Eddig sajnos róla nem találtam infót, ezért valószínűnek tartom hogy idő közben lemondta a részvételét, viszont Cassidy Freeman jelen volt a találkozón.Valamint egy bizonyos Merlin-rajongónak üzenem, hogy Colin Morgan is úgy tűnik kis pihenést tartott sorozata forgatásában és ellátogatott a világ másik felére.

Colin Morgan (Merlin) mellett egyébként két sokkal ismertebb színész is vendége volt a rendezvénynek, Val Kilmer és Christopher Lloyd (ha valaki nem ismerné, ő a Vissza a jövőbe kicsit őrült tudósa).

Frissítve
Mint láthatjátok a képen Erica Durance sajnos a lemondott résztvevők között szerepel (legalul).
Ha valakit érdekel, a rendezvény honlapja itt található: http://www.supanova.com.au/

Allison-interjú

The table at the  event! Allison and Kelly taking table questions, wish you could all be here!

IBG, Inc egy non-profit szervezet amely a művészetek felkarolására gyűjt adományokat, szervez különböző eseményeket.
Egyik ilyen szervezése a Jótékonysági Beszélgetés-sorozat „Charity Conversation Series” elnevezéssel, melyben sikeres producereket, rendezőket, színészeket hívnak meg egy 1 órás szűkkörű (kb 50 fő) közönségtalálkozókra, melynek jegybevételét fordítják a jótékonykodásra.

Tegnap este Allison Mack volt a vendégük. Az interjút a TOVÁBB mögött olvashatjátok angolul.

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...