Well. I am deleting all spam all time. Please You, 'Anonymous', don't write and then I haven't to delete that. Right? Thanks.

Lement a rész

Ha valakit érdekel Erica tegnapi, a Harry törvénye című sorozatbeli szerepe (mint Wonder Woman) és nem tudja letölteni de szeretné, írjatok, mert akkor feltöltöm a megára. Csak angol felirat van hozzá, egyenlőre nincs fordítója a sorozatnak a Hosszupuskán.
Frissítés:  Ezt a postot akkor lájkoljátok csak, ha azt akarjátok hogy feltöltsem, mivel tudom hogy írni nem szerettek. Eddig van 1 like (tetszik), de nem tudom mit jelent, hogy töltsem-e vagy csak megszokásból like-olta a barátom :).
Újra frissítve: Köszi a visszajelzéseket, megtaláljátok az epizód letöltési linkjét a chat feletti futó szövegben vagy a "Download/Letöltések" oldalon a Charlie Angyalai sorozatnak az Ericás epizódjával együtt.
Az Újra frissítve frissítése: Mint tudjátok a Megauploadnak annyi meg egy bambi. Ezért megszűnt a menüpont is ... egyenlőre. Szóval külön kérésre esetleg megoldható még a datával ... de csak ha lesz rá új igény.

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...