Well. I am deleting all spam all time. Please You, 'Anonymous', don't write and then I haven't to delete that. Right? Thanks.

Erica és a Charlie Angyalai ...

Megjelent még tegnap 3 kép Erica Durance-ról a Charlie Angyalai forgatásáról.
A képeket I D E kattintva megnézhetitek

Deadman lesz a következő?

Ok, akkor kaptok pletyka-szintű híreket ebben a nagy forróságban.
  • Mint tudjuk, a CW új elnöke, Pedowitz beígért a jövőre nézve új szuperhősös sorozatot. Természetesen azonnal indultak találgatások a DC-s karakterek kapcsán, s ezekből az egyik hogy Deadman lehet a következő sorozat hőse. Ki is Deadman? Infót a hozzászólásokban találsz!
    Szóval, nem ismételném önmagam, ezért a forrást is megjelölöm: I T T találtam. A cikk írója az említett karakterrel egy sorozat indulásával kapcsolatosan már a castingolást emlegeti. Ha igaz, ha nem, a cikk végén az utolsó (kérdő) mondat mindannyiunkat foglalkoztat egész nyáron: Is Tom Welling busy? Tom Welling elfoglalt?
  • A másik amit olvastam, hogy a Marvel még mindig nem találta meg magának a 6'3" magasságú színészt Doctor Strange karakterére. Tehát még reménykedhetünk! :) De csak úgy, hogy tudjuk, kacsa volt az infó miszerint Tommal tárgyaltak volna.
  • WOW!! Találtam egy ilyen felhasználót a twitteren:
    Tom Welling
    @Real_TomWelling Metropolis
    Official Account on Twitter
    Természetesen fogalmam nincs hogy valódi-e (nem igazolt felhasználó)!!! 7 tweetje van cakli-pakli, 26 emberkéhez van csatlakozva (szinte mindenki a Smallville-hez kapcsolható és a legtöbb hivatalos oldal), január 19-én írta az első bejegyzést és február 3-án az utolsót - legalábbis ami nyilvános :D Ettől még én is többet írtam xD ... És csak 521-en találtak rá eddig. 

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...