Well. I am deleting all spam all time. Please You, 'Anonymous', don't write and then I haven't to delete that. Right? Thanks.

Én is gyártok egy elméletet

... mely bizonyos értelemben kapcsolódik az előző írásomhoz. Én nagyon bízom benne. Az ujjaim keresztben vannak :D
Néhányan tudjátok rólam, hogy kicsit pipa vagyok már Jamiere. Nem mintha bármi közöm lenne hozzá hogy akarnak-e gyermeket Tommal vagy nem, de már nagyon jó lenne kedvenc Supermanemről azt hallani hogy kis családja bővül. Ez legalább lecsillapítaná azokat is - remélhetőleg - akik Kristinnel, Allisonnal vagy akár Ericával szeretnék összeboronálni a való életben, és szerintem a  "másik oldalról" mindegyikük és Jamie ellen irányuló ellenszenv is végre alábbhagyna.
Szóval azon filóztam a napokban amikor Susie L. beírta Smallville-hun chat-jére hogy Allison a twitteren írta meg hogy egyik legjobb barátja babát vár, nekem Jamie ugrott be. Nem tudom mennyire barátok, de szerintem biztos azok. És ha valóban komolyan mondták Tomék a rádióinterjúban hogy családot szeretnének (10 gyereket a 10 ló mellé - oké, ez biztos nem volt komoly), akkor talán lehet rá esély. Nagyon szorítok :D

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...