Well. I am deleting all spam all time. Please You, 'Anonymous', don't write and then I haven't to delete that. Right? Thanks.

Összeesküvés-elmélet

Tipikus "Hogyan születnek a hírek" esetet írok le nektek.
Mint mindannyian tudjátok, felröppent a hír korábban hogy Tom Welling, Ben Afflec készülő filmjében, a Dog's Ransom című filmben (Smallville-hun forrás itt), kapott szerepet Leighton Meester (Gossip Girl -Blair) és Hugh Laurie (Dr House) mellett. Megjegyzem, azóta kiadták hivatalosan hogy kacsa volt a hír (szintén Smallville-hun forrás itt). De ez most mellékes körülmény a mondanivalóm szempontjából.
Erre a minap azt hámozom ki az egyik angol nyelvű portálon (ahol megadtak forrást is egyébként ami egy blog volt), hogy Tom és Jamie válnak, mégpedig a Tom (34) és Leighton (25) között szövődő kitudjamilyen kapcsolat miatt, amit Jamie megunt. Na ez elég gyorsan ment.
Mivel a Gossip Girl is CW-s sorozat, biztos hogy ismerik egymást, de azért ilyen gyorsan nem hinném hogy Tom képes lenne egy új kapcsolatra, mivel a Smallville 10 éve alatt sem sikerült egy gyönyörű csajnak sem elcsavarnia a fejét pedig néhányan beleestek a forgatás alatt is - elég ha Kristinre és Allisonra gondolunk -, de egyáltalán nem tartom kizártnak hogy több lányszív is meghasadt a forgatások alatt.
Amellett talán végre tényleg elérkeztünk ahhoz a ponthoz Tom és Jamie rádióinterjújából kiindulva (forrás Susie L.), amikor talán a családtervezésük is elkezdődik.
Na szóval erre még én is leírom ezt, és ki tudja, a harmadik-negyedik lépcsőnél már kész tényként megy tovább :)

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...