Well. I am deleting all spam all time. Please You, 'Anonymous', don't write and then I haven't to delete that. Right? Thanks.

Lezárult a szavazás

Lezárult a spanyol szavazás is a legszexisebb amerikai sztárokról, melyet ki nem találnátok ki nyert meg "szoros kűzdelemben" :)
Tom Welling 1044 pontja után a második Shemar Moore lett 607, majd harmadikként sokunk másik kedvence, Ian Somerhalder 582 ponttal állhatott fel a sorozat-rajongók képzeletbeli dobogójára.
A magyar TV-adók nem igazán gondolják hogy itthon is ilyen sikeres lehetne a Smallville, a sokadjára elejétől elkezdve vetített korai évadok a Viasat6-on már csak a hajnali órákban (még talán annak sem mondható az időpont) látható a nagyon kellemes kora-délutáni időpontját elveszítve, a társadó pedig, a Viasat3 a 9. évad ismétlését előbb szintén átpakolta hajnali időpontra, majd nemes egyszerűséggel Húsvéti ajándékként le is állt a vetítésével.
Vajon fogjuk-e valaha magyarul látni a 10. évadot?
A spanyol végeredményt itt találhatjátok:
http://listas.20minutos.es/lista/concurso-los-actores-mas-guapos-y-sexys-de-estados-unidos-gran-final-326509/
FRISSÍTÉS: Május 13-án (ami igazából hétfő, azaz 14-e) "hajnali" 3:25-kor folytatják a 9. évadot. Ha végre normálisan folytatják, akkor június 24-(25)re számoltam a 10 évad kezdetét.

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...