Well. I am deleting all spam all time. Please You, 'Anonymous', don't write and then I haven't to delete that. Right? Thanks.

Már megint felvetődött egy kérdés!

... vagy több
Tehát a ruci-karanténos dolog után a további sötét foltok:
- Szóval, ahogy most nézem a 10. évadot, és már tudom mi történt a 15. részig, az van, hogy nem értem a Chloe szálat.
Ugye, mint tudjuk, Rick Flagéknél volt, és valamiféle vezetővé is vált náluk. Namármost!! Akkor hogy engedhette, hogy Flagék meg akarják ölni Lois apját???!!
- Granny már korábban áttelepült a földre, hisz Tess nála volt egy kis ideig ... Darkseid mire várt? Tapsra? Miért nem jött akkor ő is vele? Gondolom nem úgy van hogy Nagyanyónak nem kellett rés az Univerzumba az átkeléshez, a Sötétség Fejedelmének meg igen :) Kicsit ciki lenne :)
-  Luthor epizód: Tess miért nem került át a Luthoros alter világba Clarkkal? Pedig ott állt mellette a Cadmus Laborban mikor Clark (ismét gondolkodás nélkül - ez már kezd fárasztani) elfordította a tükrös dobozt. Vagy ... Lionel hogy tudta ezt visszafelé megcsinálni? És egyébként ő hol a fenébe ért hazai "földet"? Merthogy a WT-ben nem! Csak észrevették volna :D
 folyt köv...talán ...

Haha ... mit találtam :)

frissítve: Bebuktam! Most nézem, hogy Smallville-HUN galériájában is fenn van mindegyik! Én meg itt örültem, hogy milyen ügyi vagyok xD. Mindegy, mostmár marad :D








linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...