Well. I am deleting all spam all time. Please You, 'Anonymous', don't write and then I haven't to delete that. Right? Thanks.

9.04 Echo / Visszhang





Na, nézzük, mit kaptunk.
Kellemes meglepetés, alig vágtak ki valamit. Persze ez köszönhető a késői vetítési időpontnak (kivételesen 23:55).
Két reklámblokk volt csak az epizódban.
De a kivágások is olyan kicsik voltak, hogy szerintem kár volt energiát fektetni bele.
Íme:

1) Az eredeti jelenet: Clark letépi szegény bedrótozott pasiról a bombát, majd elhajítja őt, aki kis repülés után landol a földön, majd a kamera felé gördül.
Vágott jelenet: Clark letépi ... illetve nem tudni mit csinál, szerintem felgyorsították az apró, a másodperc töredékét kitevő jelenetet, mert úgy tűnik mintha egyből a pasit hajítaná el. Okés, olyan gyors Maszatunk, hogy egyből le is kaphatta a bombát róla, amit mi ugye nem is láthattunk. Száll-e a madár, akarom mondani szegény pasi? Nem, nem! Csak a kamera felé gurul a földön. Na jó, ez megbocsájtható vágás.

2) Még mindig az intro előtt vagyunk, Clark éppen babusgatja a bombát, s háttal van nekünk mikor az felrobban, felszakítva a bejáratot láng csap ki belülről (ja, mi már az épületen kívülről nézzük) , a légnyomás pedig szanaszét szór két embert a lángcsóva előtt. NA EZ VAN az eredeti részben
De nekünk csak ez jár: Clarkot csak oldalról látjuk, ölében a dinamitos rudakkal. Aztán csak láng látszik kívülről, emberek nem repkednek (már, mivel ők korábban már landoltak a kinyírt részletben.)





Ez a vágó emberke tuti nem szereti ha emberek repkednek ejtőernyő nélkül.
Egyébként szerintem nyugodtan kivághattak volna az ezutáni jelenetből, amikoris Clark próbál magához térni, az úgyis nagyon hosszú eredetileg is. Szerintem.



3) Megbocsájtható vágás: Tess úgy beijesztette a mexikoiakat, hogy egy kicsivel hamarabb húzták el a csíkot az ivóból.

4) Oh, Szegény öltönybe bújt Maszatunk végre használja izzó tekintetét. De nicsak, alaposan megvágva. Nem láthatjuk ahogy a Toyman-bábu arcát égeti s ahogy lemálik róla a vakolat. Csak a megszenesedett maradványt.

De mindent egybevetve a tegnapi Rabid-nyirbálástól nagyságrenddel jobb volt a helyzet.

Talán most kezdhetünk örülni, hogy a 10. évadot nem adják korábban!!

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...