Well. I am deleting all spam all time. Please You, 'Anonymous', don't write and then I haven't to delete that. Right? Thanks.

HírApró 8.7-9.

- A CW feje végre lehullott - hamarabb kellett volna ... - mint ezt már tudtuk néhány hónapja.
Dawn Ostroff helyét ezentúl Mark Pedowitz foglalja el a CW elnökekét, aki a csatorna jövőjét új szuperhős sorozattal képzeli el, mindemellett kifejezte azt a reményét hogy Tom Welling visszatérjen a CW csapatába.
Tom Welling ügynökséget váltott. A váltás híre találgatásokra ad okot, mely akár pozitív akár negatív is lehet, íme:
Rossz szájízt hagyhat ha azt következtetjük ebből hogy Tomnak nem sikerült egyenlőre senkivel szerződést kötnie és esetleg ezért döntött a váltás mellett.
De persze az is előfordulhat hogy az új ügynökség eddig a háttérben dolgozott és valami fantasztikus lehetőséggel álltak elő a számára.
Természetesen ez mind egyenlőre csak találgatás, tehát így is kezeljétek, hsz-ben akár hozzá is szólhattok mi a ti véleményetek a dologról.
- Justin Hartley új szerepe:
Justint meghívták vendégszereplőnek a Chuck-ban. Reméljük olyan jól beválik ott is mint a Smallville-ben és kedvenc sorozatunkhoz hasonlóan végül a Chucknak is állandó szereplője lehet. Természetesen hacsak nincsenek Justinnak más jövőbeli tervei ... mondjuk egy Green Arrow sorozat a CW új szezonjában :)

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...