Well. I am deleting all spam all time. Please You, 'Anonymous', don't write and then I haven't to delete that. Right? Thanks.

LONGMIRE

  • Cassidy Freeman tervezett sorozata, a Longmire megkapta az A&E kábelcsatornától a megbízást 10 epizód elkészítésére. A The Hollywood Reporter szerint a sorozat 2012-ben fog debütálni.
  • FRISSÍTÉS :Deadman-ra visszatérve
    A hírnek van alapja, mivel a Deadman projekt szülőatyja sokunk által a Supernaturalból ismert Eric Kripke, aki miután a SN-t az 5. évad után elhagyta, új projekteket kezdett megálmodni. A legutolsó ezek közül a Deadman, amit már be is mutatott a CW-nek ami iránt az érdeklődést is mutatott. Ha Tomnak nem lesz egyhamar munkája, akkor reméljük mégis visszatér a CW-hez és akár ebben a sorozatban újra láthatjuk őt dolgozni.

Szavazások az uborka-szezonban

Bár nálunk megfeneklettek a szavazások, a KryptonSite-on most fejeződött be néhány. A kedvenc sorozatok állandó és vendégszereplői voltak terítéken legutóbb. Talán senki nem csodálkozik rajta hogy a Smallville-ben Tom Welling a 13834 szavazat 60%-át bezsebelve nyert, második Erica Durance 21%-kal, míg harmadik kedvenc szereplő Allison Mack lett 1232 szavazattal.
A kedvenc visszatérő szereplő természetesen Michael Rosenbaum lett 43%-kal, aki az évadban csak egyetlen epizódban, a Fináléban szerepelt mindössze 3 jelenettel (az egyikben ráadásul egyedül is volt). Ezzel az egész rajongótábor meghálálta a visszajövetelét. Itt a 2. John Schneider 20%-ot, John Glover, Laura Vandervoort és Michael Shanks pedig szinte fej-fej mellett kapták a szavazatokat.

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...