Well. I am deleting all spam all time. Please You, 'Anonymous', don't write and then I haven't to delete that. Right? Thanks.

Arrow interjú - a jövendőbeli Speedy-vel

A CW feltöltött a hivatalos YouTube oldalára egy rövid interjút Willa Holland-dal, aki Oliver 17 éves renegát unokahuga aki jövendőbeli Speedy lesz majd. A "szinésznő" a Gossip Girlből is ismerős lehet.
A videó tartalmaz néhány közös jelenetüket is, pl Oliver visszatérése utáni első találkozásukat

 


- Egyébként volt egy "Paley Center Arrow Event" nevezetű rendezvény szombaton, ahol Amell is részt vett Greg Berlantival, Marc Guggenheimmel és Andrew Kreisberggel az oldalán

- A másik kishír még, hogy a héten megjelenő TVGuide Magazin kiemelt figyelmet szán az Arrownak, már a címoldalával is  :)


- Egyébként folytatódik a sorozat promotálása, melybe az Entertainment Weekly is beszállt egy Amellről készült fotóval.

        

Arrow - Új szereplő Kirby Morrow

Kirby Morrow ez előzetes sorrend szerint a negyedik epizódban, az “An Innocent Man” (Egy ártatlan ember) címűben fog szerepelni. A karakter neve "Matt Istook", Az epizod október 31.-én lesz vetítve.

Kirby Morrow-t ismerhetik a Fringe vagy a Stargate: Atlantis rajongói, de többször kölcsönözték a hangját animációs filmekhez is.
Forrás: GATV

Ki Ő? sorozat folytatása - Stephen Amell

A GATV "Honnan ismerem őt" cikksorozatában a következő Stephen Amell.

Mielőtt elfogadta az Arrow címszerepét, Amell nagyon sokféle szerepet játszott már. Ebbe beletartozik a szadista vérfarkas, egy férfi prostituált, egy fiatalkorú családfő vagy egy kedves mentős megformálása. Ezen szerepeket az alábbi sorozatokban alakította:.

The Vampiere Diaries S2 E13-14. (CW, 2011)
Brady, egy vérfarkas szerepében
Amell "csodálatosan félelmetes" ebben a szerepben (ehhez képest van olyan TVD rajingó aki nem is emlékezett őrá - na de mindegy). Egy bestiális karaktert formáz meg, ami nagyszerű ugródeszka Arrow sötét oldalának megszemélyesítéséhez.
Hung S3 E1-10 (HBO, 2011)
Jason egy pincér, aki egy prosti srác
New Girl S1 E9,13 (FOX, 2011-2012)
Kyle szerepében,
Private Practice S5 E11-17 (ABC, 2012)
Scott Becker, egy fiatal mentős

Egyéb filmjei:
Beautiful People (ABC Family, 2005, S1E2-4,7,8), NCIS: LA (CBS, 2010, S2E8); CSI (CBS, 2011, S12E1); 90210 (CW, 2011, S4E4,5); Justice for Natalee Holloway (Lifetime movie, 2011)

A teljes cikket  I T T találjátok

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...