Well. I am deleting all spam all time. Please You, 'Anonymous', don't write and then I haven't to delete that. Right? Thanks.

DragonCon képek


Michael Rosenbaum biztos elemében volt, mert ha megfigyelitek, több képen is Laura Vandervoort és Michael névtáblája meg van cserélve. :) Anekdotáztak Tom Wellingről is a rendezvényen, de én sajnos nem értem, de az biztos hogy Tom magassága a forgatásokon kis problémát okozott.

Egy kis információ Tom videós beszédéről

USA-ban 23 éve létrehoztak egy szervezetet, melynek neve Robin Hood. Elsődleges célja a szegénység elleni küzdelem volt. A 2001. szeptember 11.-ei támadások után ez a szervezet vállalta fel az áldazatok családjainak anyagi támogatását is. A bürokrácia kikerülésével minden család 5ezer dollárt kapott.
A szervezet munkájában, a pénzek előteremtésében ismert emberek is részt vállalnak, jótékonysági koncertekkel, fellépésekkel, adományokkal és minden elképzelhető formával ami csak módjukban áll.
A szervezet megszámlálhatatlan köszönő levelet kap, melyekből az egyiket olvasta fel Tom Welling a tragédia évfordulója alkalmából mint a szervezet egyik támogatója. Ezt hallgathattuk meg a videón.
Mint tudjátok a Smallville stábja éppen abban a szeptemberben várta hogy leadják a Pilotot a sorozatból, így Tomnak duplán emlékezetes volt 2001 szeptembere.
ITT van a szervezet oldala: http://911relief.robinhood.org/#77_mins
És a videó: http://www.youtube.com/watch?v=DAm5qxCr7ks&feature=player_embedded#

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...