Well. I am deleting all spam all time. Please You, 'Anonymous', don't write and then I haven't to delete that. Right? Thanks.

LA Times 11.11.11.

A Los Angeles Times tett közzé egy rövid cikket Tom Wellinggel, ahol a sztár arról beszélt legfőképpen hogy mennyit tanult a sorozat 10 évének forgatása alatt.
A sorozat indulásakor úgy érezte magát mintha iskolába járna, de szerencsére a forgatások alatt rengeteg tehetséges, nyílt és segítőkész ember támogatta őt, és sokat tudott tanulni. Legtöbbet elmondása szerint John Glover, Michael Rosenbaum, Annette O'Toole, John Schneider és Christopher Reeve támogatásának köszönhet.

Gloverrel nagyon szeretett együtt dolgozni, mindig tudta hogy érdekes forgatásnak néznek elébe. Kulcsfontosságú hatással volt rá, sokat tanult tőle, ő sok "házi feladatot" csinált a beállítások előtt. (Gondolom begyakorolták a jeleneteket).
Michaeltől nem csak azt tanulta meg hogy mit tegyen a kamera előtt, hanem azt is hogy mit ne tegyen. Ő egy nagyon dinamikus és humoros ember, teljesen más valójában mint a karaktere. De a kamera előtt egy pillanat alatt át tudott alakulni, s ez Tomot ámulatba ejtette. Ő tanította azt neki hogy ne munkaként élje meg a szerepét.
Annette és John, akik a szüleit játszották a sorozatban, a való életben is fontosak voltak számára, segítették kezelni a hírnévvel és stresszel járó helyzeteket, bizonyos szinten a mentoraivá váltak.
Reeve-vel együtt játszani pedig egy olyan felejthetetlen élmény volt számára, amit egész életében dédelgetni fog. Emellett Reeve-től egy óriási adag érzelmi töltődést kapott mikor megjelent a Smallville-ben.


Mint ahogy már mindannyian több helyről is tájékozódhattatok, nemsokára, november 29-én jelenik meg a 10 évadot felölelő komplett DVD kiadás, mely 62 lemezt fog tartalmazni egy pakkban.
A fordítás nem szó szerinti, a lényeg többször a saját szavaimmal van megfogalmazva!

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...