Well. I am deleting all spam all time. Please You, 'Anonymous', don't write and then I haven't to delete that. Right? Thanks.

Justice League lehetséges forgatása

Kell egy kis idő amíg belenézek, de annyira meglepődtem hirtelen, hogy le kell írnom.
Nem tudom, mennyire emlékeztek, egyszer mintha említve lett volna egy projekt, ami Ben Affleck rendezésével, Tom Welling szereplésével dereng valahol a hátsó kisagyamban.
Namármost ... I T T egy cikk ami a Justice League lehetséges forgatásáról szól (de tényleg nem olvastam el rendesen) Ben Affleckkel kapcsolatosan ...Mielőtt elhamarkodna egy illető gyors következtetéseket levonni, jelzem, Tom nem szerepel a cikkben!!

Szóval amit kihámoztam - remélem nem nagy marhaságot:
A Warner Bros érdeklődik a Justice Legaue negyképernyős megfilmesítése irán Ben Affleck rendezésében. A Variety jelentése szerint a terveket már átküldték az Argo forgatókönyvírójának, Will Beall-nek, hogy érdekli-e .

Sajnos nem tiszta a következő rész számomra, de ami biztos: természetesen benne kell lennie a mozis verzióban a DC önálló szuperhőseinek, mint Batman, Superman, Green Lantern, Wonder Woman és Flash.
És valami olyasmi van még írva, hogy talán még Marveles hősöket is bevonnának a projektbe.

Attól függően hogy hogyan haladnának a projekttel, már 2015-ben kikerülhetne a mozikba.

Affleck már játszott saját rendezésű filmjében (pl az Argo-ban is), valamint a szuperhősös világ sem ismeretlen számára, hisz ő játszotta a Mark Steven Johnson féle Daredevilt 2003-ban.

Az Argó bemutatóját október 12.-ére tervezik, ami Stephen King The Stand adaptációja.

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...