Well. I am deleting all spam all time. Please You, 'Anonymous', don't write and then I haven't to delete that. Right? Thanks.

Green Arrow

Úgy tűnik, alakul a Green Arrow pilot. Néhány szereplő karaktert már lehet tudni. Oliver Queen mellett szerepel  (persze ha tényleg majd láthatjuk xD)  Dinah Laurel Lance (Black Canary), Sara (Laurel tesója), Tommy (GA ellensége), Moira Queen és John Diggle (Oliver testőre), Thea Queen (Oli huga). C I K K
Huh! Kicsit más a felállás mint a Smallville-ben volt :)
Pls, ha rosszul írtam valamit, angolosok jelezzék pls.

Tom Welling

2011.01.24-én írták ezt:
"Találkoztam Tom Wellinggel tegnap.
Igazán kedves srác. Felismertem őt az utcán és ő megállt és beszélgetett a barátnőmmel és velem jó néhány percig. Nagyon barátságos volt, adott autógrammot és megölelte a barátnőmet. Én láttam néhány epizódot a Smallville-ből de sosem volt a kedvenceim között, de elismerem hogy Tom mindent beleadott a showba. Nagyszerű srác. Igazán örülök hogy találkoztam legalább egy Superman-nel.
A Melrose külső részén voltak (egy nagyobb területen helyezkedhet el az egész Melrose, nemcsak a sorozatból ismert Melrose Place, gondolom mint mondjuk egy kerület - ezt csak én így képzelem).
A férfi ismeri a részt. Megkérdeztük tőle mit csinál mivel vége a sorozatnak, erre ő mosolygott és azt mondta "pihenés". Mi mondtuk neki, hogy mihamarabb szeretnénk látni a képernyőn vagy Hollywoodban. Ő nagyon kedves volt és azt mondta, remélhetőleg hamarosan visszatér. Én gondoltam kérdezek tőle a Man of Steel moziról, de de nem tettem mégsem nehogy megsértsem."

Sorry ha valami nem stimmel pontosan, saját fordítás :)

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...