Well. I am deleting all spam all time. Please You, 'Anonymous', don't write and then I haven't to delete that. Right? Thanks.

Már megint felvetődött egy kérdés!

... vagy több
Tehát a ruci-karanténos dolog után a további sötét foltok:
- Szóval, ahogy most nézem a 10. évadot, és már tudom mi történt a 15. részig, az van, hogy nem értem a Chloe szálat.
Ugye, mint tudjuk, Rick Flagéknél volt, és valamiféle vezetővé is vált náluk. Namármost!! Akkor hogy engedhette, hogy Flagék meg akarják ölni Lois apját???!!
- Granny már korábban áttelepült a földre, hisz Tess nála volt egy kis ideig ... Darkseid mire várt? Tapsra? Miért nem jött akkor ő is vele? Gondolom nem úgy van hogy Nagyanyónak nem kellett rés az Univerzumba az átkeléshez, a Sötétség Fejedelmének meg igen :) Kicsit ciki lenne :)
-  Luthor epizód: Tess miért nem került át a Luthoros alter világba Clarkkal? Pedig ott állt mellette a Cadmus Laborban mikor Clark (ismét gondolkodás nélkül - ez már kezd fárasztani) elfordította a tükrös dobozt. Vagy ... Lionel hogy tudta ezt visszafelé megcsinálni? És egyébként ő hol a fenébe ért hazai "földet"? Merthogy a WT-ben nem! Csak észrevették volna :D
 folyt köv...talán ...

4 megjegyzés:

  1. 1. Chloe nem puszipajtás lett Rick Flaggel. Ergó nem kell, hogy tudjon minden lépéséről és egyetértsen azokkal. Ez pont olyan, mint ahogy Martha eszközként használta Maxwell Lordot.

    2. Granny szerintem az előző alkalomról maradt itt, amikor Darkseidot sikerült legyőznie valakinek. Végülis kell valami képviselő addig is, amíg Darkseid a sebeit nyalogatja az Apokalipszisen.

    3. Tess azért nem került át a másik helyre, mert Lionel szándékosan és célzottan ugrott át ebbe a világba és nem azért mert a doboz beszippantotta. Ha azt nézzük, hogy a két Clark helyet cserélt, akkor lehet, hogy Lionel a sírja mellé, vagy a föld alá érkezett ide és kiásta magát. :)

    VálaszTörlés
  2. 1. Okey, a Collateralt most fogom újra-nézni, és akkor majd meglátom mit sütök ki belőle :)
    2. Amikor előzőleg Darkseidet hazateleportálta valaki, Grannyt miért nem tudta? A kandoriak is mind elmentek egyszerre, pedig nem fogták egymás kezét, sőt Zod még kicsit el is késett :) .. oké, Darkiék biztos nem Rao könyvével húztak el a más...világba.
    3. A 2 Clark csak a visszaúton cserélt helyet, odafelé nem, és ráadásul az idő sem stimmelt, mert amikor a mi Clarkunk elment, este volt, viszont amikor átért akkor meg reggel.

    VálaszTörlés
  3. Darkseidot általában nem elküldik, hanem elmenekül, vagy hazamegy, hogy kövessék és saját terepen harcolhasson az ellenféllel. Az meg nem biztos, hogy minden alkalommal bemutatkozik a csapat minden tagja, hogy aztán hazaküldjék az egész bandát.

    Az ide-oda utazgatásnál az időbeli különbsgégek magyarázhatók azzal, hogy nem biztos, hogy 1 mp alatt cserélnek helyet, ahogy látszik. Másrészt a Lazarusban is nagyon rövid idő alatt felkelt a nap. Metropolisban akár 1 perc alatt is lehet dél. :) Az odaútnál Clark Luthor nem a Cadmus Lab-ba ért, viszont Clark oda ért, ahol Clark Luthor aludt. A visszaúton meg csak Clarkról tudjuk, hogy Clark Luthor helyére érkezett, de Clark Luthorról és Lionelről nem tudunk semmi pontosat. Így felesleges ezt hibának elkönyvelni.

    VálaszTörlés
  4. De Darki csak az univerzum hasadékán tud a Smallville-Univerzumban közlekedni, ezt sütötték ki Clarkék: hogy amikor Zodék távoztak, Darki akkor jött.
    Okszi, a csapatos bemutatkozás (vagy nem-bemutatkozás) elfogadható teória számomra is :)

    De azt azért tudod Susie, hogy nekem úgy jó ahogy van! xD Nem hibának rovom fel, csak kérdésként merülnek fel bennem a dolgok xD

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...