Well. I am deleting all spam all time. Please You, 'Anonymous', don't write and then I haven't to delete that. Right? Thanks.

Tom / Pedowitz nyilatkozata Tomról

CW elnöke olyan kétértelmű nyilatkozatot mondott hétfőn a TCA-n, hogy még az amerikaiak sem értik pontosan mi a fenét jelent. Az biztos hogy akarja Tomot a CW-nél, de az értelmezések szerint csak produceri minőségben. De ismétlem, még az amcsik sem értették kristálytisztán a mondanivalót, találgatások vannak a TWU-n is. Ha úgy érzitek, jobban értitek az angolt mi ő maguk, EBBEN A CIKKBEN (bocs, nem tudom miért nem lett jó a link, szóval akkor EBBEN A CIKKBEN olvashattok róla.

Sajnos az én olvasatomban elég egyértelmű a dolog (már amennyire tudok angolul)
Tömören, szabad fordításban:
A CW elnöke üzleti kapcsolatban akar maradni Sarah Michelle Gellarral és Tom Wellinggel, de búcsút int a Gossip Girl-nek (Pletykafészek)
Mark Pedowitz megjelent a TCA hétfői nyári bemutatóján, és válaszolt néhány kérdésre ...
A rajongók még mindig "kétségbeesetten" írnak neki hogy hozzák vissza Sarah Michellet, amire ő hajlandó is, több megbeszélést is tartottak már, csak a hölgy válaszára várnak (hogy mikor áll készen a visszatérésre). Akár színészként, akár producerként szívesen látnák a csatornánál.
Hasonló a helyzet Tom Wellinggel. Pedowitz elmondta a TVLine-nak hogy a The CW újra otthont kínál Tomnak a csatornánál mint producer. Amint az elmúlt tavasszal is mondta, reméli hallani fog róla.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...