Well. I am deleting all spam all time. Please You, 'Anonymous', don't write and then I haven't to delete that. Right? Thanks.

Smallville 11. évad

A néhány napos hírt boncolgatom kicsit amit ismét RE talált elsőként a neten, vagyis a Smallville 11. évada a téma.

Már korábban is volt róla hírünk - azaz hogy írják a Smallville folytatását I T T - de nem TV-sorozatként láthatjuk majd viszont, hanem nyomtatott formában. A hír annyira vált mostmár valósággá, hogy a megjelenés dátuma is pontosítva lett. Április 13-án jelenik meg először digitális formában, majd heti rendszerességgel, A nyomtatott kiadás május 16-án kerül a polcokra képregény alakjában valószínűleg havonta: DC Entertainment: SMALLVILLE SEASON 11 címen. Bryan Q. Miller írja a történetet, mely Clark Kent világmentő akciója után 6 hónappal később folytatódik. Clark már Superman lesz (köpennyel és repül), régi barátai, Oliver Queen/Green Arrow, Chloe Sullivan-Queen, Lois Lane, valamint természetesen fő ellensége Lex Luthor is szerepel a folytatásban. Mellettük több korábbi karakter is feltűnik mint például Lois édesapja, Lane tábornok.. F O R R Á S

A régi módszer szerint az epizódok egy szavas címet kapnak ezután is, az első rész címe a GUARDIAN lesz. Heti rendszerességgel folytatódik a TV-sorozatban megismert és megszeretett Smallville-i Clark Kentünk története Metropolisban új ellenségekkel és barátokkal.

*frissítés
A sorozat letöltő linkjeit http://nevar0.blogspot.hu/p/smallville-11-evad.html találjátok.

2 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Szerintem nem lesz. Hír mindenesetre nincs róla.

      Habár mostanában hallani több sorozat esetleges "folytatásáról" egy filmben, de ezek inkább azoknál vetődhetnek fel, amelyek témája nem lett megfelelően lezárva mivel azok nem kaptak lehetőséget következő évadra.

      A Smallville esetében ez nem áll fenn, hiszen már a 10. évad kezdetekor tudták az írók, készítők, hogy az lesz a befejező évad. Így megfelelő befejezést is kapott a sorozat azzal, hogy Clark Kent megtanult repülni és - habár nem mutatták rendesen, de mégis valamennyire érzékelhettük hogy - felöltötte magára Superman ikonikus ruháját.

      A Facebookon (és gondolom a twitteren is ezzel karöltve) alakultak csoportok/accountok egy Lois és Clark legújabb kalandjait szorgalmazó folytatásra, de szerintem Tom Welling nem akarja tovább játszani ezt a szerepet, hisz már az utolsó pár év is szinte ajándék volt tőle :)

      Törlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...