Well. I am deleting all spam all time. Please You, 'Anonymous', don't write and then I haven't to delete that. Right? Thanks.

.. és még a többiek

A Chloe Sullivan/Allison rajongók készítettek egy reklámfilmet a színésznő és a karakter tiszteletére (címe Legendary), ami a kilencedik évad estéjén került adásba.
Közeli barátnője Kristin Kreuk, akivel sok idõt töltenek együtt és imádnak együtt vásárolni. Kollégái szerint kedves, közvetlen és aranyos, Smallville-es munkatársai közül még John Glover-el tölt sok idõt, vele legtöbbször színházba járnak.
Szabadidejében egyébként szeret a családjával lenni, táncolni és énekelni.Ha pedig ideje engedi, blogot ír.

Kristin Laura Kreuk 1982 december 30.-án látta meg a napvilágot Vancouverben, Brit Kolumbiában, Kanadában. Édesapja holland, édesanyja pedig kíniai származású, mindketten kertépítő mérnökök. Van egy nála négy évvel fiatalabb lány testvére, Justin.

Kristin érdeklődött a sportok iránt az iskolában. Karatézott és ritmikus gimnasztikázott egészen tizenegyedikes koráig, ekkor gerincferdülése miatt abba kellett hagynia.
Az Edith Cavell Elementary School-ban (általános iskola) és az Eric Hamber Secondary School-ban (gimnázium) tanult Vancouver-ben.
Tervei közt az szerepelt, hogy pszichológus lesz, vagy környezetmérnök , ezeket a terveket félbeszakította az a meghallgatás, aminek az Edgemont című szappanopera egyik szerepét köszönheti. A gimnáziumi évei alatt fedezték őt fel, egy egzotikus kinézetű lányt kerestek, aki eljátszana egy Kanadában élő kínai lányt. Erre Kris tűnt a legmegfelelőbbnek. Nem voltak színészi tapasztalatai, csak néhány musical szerep az iskola keretein belül. Az, hogy emgkapta a szerepet, őt lepte meg legjobban. Dráma tanárnője ajánlotta őt.
Az Edgemont első évada után Kristin szerzett maga mellé egy ügynököt, neki köszönhetően pedig Show White (Hófehérke) szerepét kapta meg.
Ezután Kristin menedzsere a Warner Bros.-hoz küldött egy anyagot a lányról. Így jelentkezett Lana Lang szerepére a Smallville című sorozatba.
Kris nem volt biztos abban, hogy neki találták ki ezt a szerepet. Lana ugyanis az ifjú superman, Clark Kent első szerelme, aki mellesleg egy népszerű pompomlány. Úgy gondolta, nem fog tudni azonosulni a szereppel. Mikor a meghallgatáson felolvasott egy részletet az első részből, felkeltette az érdeklődését a dolog és rögtön igent mondott az ajnálatra.
Egészen 2008 elejéig töretlenül játszott a sorozatban, míg karaktere el nem hagyta a várost. Ezután csak vendégszereplőként tér vissza néhány részben.
Eztuán megfordul a Chuck című sorozatban is több rész erejéig.
2010 februárjában egy riportban elárulta, hogy aláírt a CBS-nél a Hitched című induló sorozathoz. Ez a sorozat egy friss házaspárról szól, az ő családi életükről és barátaikról. Ám 2010 áprilisában egy interjúban közölte, hogy lemondott a szerepről, ugyanis nem tetszett neki igazán, nem illett hozzá elmondása szerint.
Ilyen természetes szépséget a modellszakma sem hanyagolhat. A Neutrogena arca volt egy rövid ideig. Olyan színésznők után lépett ebbe a szerepbe mint Mandy Moore vagy Jennifer Love Hewitt. 2005-ben a szerződését 2 évvel meghosszabbították. Így 2007-ig ő volt a szóvivő és reklámarc. Eztuán Vanessa Hudgens vette át a szerepét.
Filmes szerepei először inkább kis mellékszerepekre terjedtek ki.
2003-ban szerepelt az Eurotrip (Eurotúra) című filmben... "Scotty doesn't know.."
2005-ben egy nagyobb szerepet kapott a Partition című filmben, Naseem karaktere volt az övé.
2006-ban egy rövid filmben szerepelt, a Dream Princess-ben,ami egy képregény történetén alapult. Ő játszotta a hercegnőt. Ez egy modern felfogású Csipkerőzsika-történet egy kis punkkal és sci-fivel megbolondítva.
2009-ben a The Street Fighter : The legend of Chun-Li című filmben alakította a főszerepet, Chun-Li-t.
Barátnőjével megalapították a Girls by Desing nevű szervezetet, ami az eltévedt fiataloknak segít hibátlan én-kép és mások felé irányuló empátia kialakításában.
Forrás: starity.hu

..................................   majd jön

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...