Well. I am deleting all spam all time. Please You, 'Anonymous', don't write and then I haven't to delete that. Right? Thanks.

Ez sajnos nem

Ez sajnos nem egy a Smallville-ben szereplő színészekkel kapcsolatos hír, de azt gondolom mindannyiunk rémálmában fellelhető jelenségről szól a cikk amit ajánlok nektek. Csak remélni tudom, hogy Tom Welling pályafutása nem fogja követni az  E B B E N a cikkben (Élet Buffy és a Vészhelyzet után) szereplő kedvelt (vagy nem) színészek sorsát, különösen a több évre eltűnőkét.
Megjegyzem James Van Der Beek feltűnt a Smallville-ben is amit a cikk meg sem említ. Igaz, csak néhány képkockán láthattuk.

2 megjegyzés:

  1. Erről jut eszembe, Dean Cain játszott egy romantikus filmben tűzoltót Denise Richards-szal :) Jól is állt neki :)
    De én boldog lennék ha Tom annyi filmben szerepelne mint ő, mert elég sok filmje van csak sokat vagy nem vetítették itthon, vagy csak a tv-k nem tűzték műsorra és ezért nem tudunk róluk. De mivel valójában keveset láttam közülük, a minőségre nem tudok nyilatkozni. De jön a Karácsony, és amit elérek, megnézem. :) Úgyis kedveltem őt nagyon a Lois és Clarkban is.

    VálaszTörlés
  2. Hát ezt a cikket szörnyű volt végigolvasni. :( Tom nem tudom hogyan áll anyagilag, de lehet hogy saját filmbe kellene belefognia egy jó forgatókönyvvel, hogy kibújjon a a sorozatokból, és megmutassa a tehetségét, de nem horroros filmben, amiben főszerepet kapott. Egyetértek veletek, egy család film nem jönne rosszul neki kezdésnek. De minél hamarabb, mert az emberek elfelejtik ha sokat vár. Meg persze beskatulyázzák a superman szerepbe.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...