Well. I am deleting all spam all time. Please You, 'Anonymous', don't write and then I haven't to delete that. Right? Thanks.

Újabb Smallville-színész a TVD-ben

Tegnapi hír, hogy Cassidy Freeman lehetőséget kap a Vámpírnaplók című CW sorozatban való vendégszereplésre. Mint tudjuk, David Gallagher, az Idol Zan-ja is szerepelt már 2 részben a sorozatban.
Bár a színésznő The Playboy Club című sorozatát a néhány epizód után végül elkaszálták, előre láthatólag a Longmire ezév nyarán kerül bemutatásra.
Pár napos hír az is, hogy a CW berendelte a Green Arrow pilotjának megírását. Mindenesetre az már kellemes megelégedettséggel tölthet el minket hogy Dawn Ostroff távozásával a helyére kerülő Mark Pedowitz  valóban akar a csatornára egy új szuperhősös sorozarot ha már a Deadman pilotja mellé ezt is berendelték.

1 megjegyzés:

  1. Remek hírek, főleg Cassidy-é! :D
    Ennyit fűznék hozzá, akit érdekel: "Cassidy Freeman színésznő Sage karakterét fogja játszani. Annyi tudható róla, hogy “szexi és rettenthetetlen, egy ördögi mosollyal.” Valamint szerepe lesz a Salvatore testvérek és az eredeti családnál. Először a 3.16 epizódban találkozhatunk vele, amikor 1912-ig megyünk vissza az időben."

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...