Well. I am deleting all spam all time. Please You, 'Anonymous', don't write and then I haven't to delete that. Right? Thanks.

Tom szülinapja

Mint talán olvastátok, Tom és 2 barátja együtt ünnepelték meg a szülinapjukat közel 50 közös barát (köztük több híresség) társaságában. A cikket I T T találjátok, melyet RE talált korábban (csak lusta voltam beírni ... vagy értelmetlennek tartom, mivel úgy tűnik 2-en maradtunk rajongók Re-vel ).

5 megjegyzés:

  1. Szerintm nem csak ketten vagytok TW rajongók, csak igazából semmi hír nincs róla. Én is innen értesülök róla hogy éppen hol látták, hol bukkant fel. Kérlek továbbra is közöljétek ezeket az apró hírmorzsákat.
    Köszönöm:
    Vera

    VálaszTörlés
  2. OMG! Vera, köszi hogy írtál, mert tényleg olyan érzésem van hogy csak Re meg a blogsétálgatók látogatnak ide néhanapján :) Szerinted Saving Hope híreket, képeket tegyek fel? Érdekelnek téged például? Nevar

    VálaszTörlés
  3. Szia Nevar!
    Engem minden volt Smallville szerplő érdekel, mert megszerettem őket. A Saving Hope-al kapcsolatos híreket, képeket szerintem nyugodtan tett ki. Én nagyon várom már hogy végre nézhessem és remélem, hogy jó fordítója lesz mint The Nanny a Smallville-nek.
    Vera

    VálaszTörlés
  4. Jaj, én is várom már hogy kezdődjön! De eddig sajna sehol nincs még egy "rossz" fordítónak sem nyoma....
    FRISSÍTVE: EDDY bevállalta!!!

    VálaszTörlés
  5. Ja, és úgy néz ki lesz majd még egy meglepetésem a chat alatti témával kapcsolatban is :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...