Well. I am deleting all spam all time. Please You, 'Anonymous', don't write and then I haven't to delete that. Right? Thanks.

Pletykák

Az egyik pletyka attól szól hogy a CW tervez egy Wonder Woman sorozatot ... hát ha egy szezonos kell neki, akkor nosza


A másik pedig arról, hogy előfordulhat hogy a JL filmben szerepelni fog Lobo...  Még a filmről sincs semmi konkrétum, de a szereplők találgatása már megint folyik :) 
* Kösz Re a képet!

3 megjegyzés:

  1. A CW képes és bármiből nyújt rétestésztát. Örök rejtély marad számomra, hogy hogyan tudták elhúzni 1-2 évnél tovább a Tuti gimit.

    Lobo az első olyan ötlet, ami tetszik a "készülő" JL filmből. De csak akkor, ha olyan lökött lenne, mint a Superman rajzfilmben.

    VálaszTörlés
  2. Sok Smallville és képregényrajongónál (Lois&Clark) kihúzta most a gyufát a DC úgyhogy nem vagyok benne biztos hogy ez a WW sorozat egyhamar jó ötlet lenne.
    Loboról gőzöm nincs ki a rajzfilmben, de Dwayne "The Rock" Johnson-t emlegetik a szerepre.
    Azt nem tudom hogy valós projekt-e, de azt is olvastam hogy csinálnak egy Lobo filmet is ha jól értem, Brad Peyton írja és Joel Silver és Akiva Goldsman a producerek.

    Én igazából szerettem az OTH-t, de az is igaz hogy miután 2 főszereplő elhagyta a sorit, annyira már nem érdekelt és abba is hagytam, ez valamikor a 4. évad környékén lehetett, nem emlékszem pontosan.

    VálaszTörlés
  3. Lobot Smallville-be is szerettem volna, nagy darab rocker motoros, hosszú hajjal, Superman erővel kb :)The Rock már most növessze a haját.Univerzum ereje adja, hogy TW legyen a Superman.

    Lobo: http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20120724145913/villains/images/7/7b/Rob_Zombie_Before_Rob_Zombie.jpg

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...