Well. I am deleting all spam all time. Please You, 'Anonymous', don't write and then I haven't to delete that. Right? Thanks.

Üzenet Tom Wellinggel kapcsolatban

Szeretnélek benneteket arról tájékoztatni, hogy ezentúl Tom Wellingről semmiféle golffal kapcsolatos eseményt, képet nem fogok beírni, betenni a blogra, kivéve ha profi sportolóvá válik.
Csak a szinészi, produceri karrierjével kapcsolatos eseményeket fogom közzétenni ... természetesen amennyiben lesznek egyáltalán.

Megmondom őszintén, egyszerűen nincs hozzá sem kedvem sem türelmem már hogy a golfos szórakozását vagy az újonnan előkerülő régi képeit blogolgassam továbbra is - amik egyébként kerültek már elő amióta utoljára róla szóló bejegyzésem volt. Hozzáteszem fogalmam sincs titeket is mennyire érdekelnek. Azt gondolom hogy több mint egy év várakozás lassan immunissá tesz őrá. A másik blogon még lesznek róla általam kreált újabb képek, de ez a blog ezentúl főleg az Arow-val, a Saving Hope-pal, Erica karrierjével (ami legalább aktív még ha nem is olyan nagy durranás a SH) fog foglalkozni, és valószínűleg kibővül az Arrow színészeivel. A korábbi hírekhez való eljutáshoz vele kapcsolatban használjátok a Cimkéket.
_________________________
Mivel nem szokványos a blog kezelése még annyit leírnék (bocs az ismétlésért), hogy a főoldalon lévő bejegyzések közt a bal szélen a címekből választhattok, az egér görgőjével eléritek akár a legrégebbi bejegyzéseket is.
A blog oldalai közt úgy tudtok lapozni, hogy az egeret vigyétek a felső, keresztben lévő csíkra a címek fölött, és akkor lenyílik a menű (Pages).
Ha régebbi bejegyzéseket akartok célirányosan keresni (pl Tom korábbi feltűnéseit), a jobb oldalra vigyétek az egeret, és onnan befelé fog nyilni egy kisebb dokk, ami a Cimkéket is tartalmazza.
A chat 2 helyről is elérhető.

Remélem néhányatokkal együtt nézzük majd az Arrowt.

2 megjegyzés:

  1. Valami lehetne már tényleg

    VálaszTörlés
  2. Tényleg nem a szabadidős foglalatosságai, hanem az új szerepek érdekelnének. Ha egyszer feladná eddigi elveit és botrányos életet kezdene élni, akkor sem a magánélete érdekelne, hanem a következő szerepe.
    Jó eséllyel akkor fogunk róla legközelebb szakmai szempontból hallani, amikor már 100% biztos egy szerep, vagy valami.
    Képeket szerkeszteni meg jó dolog, főleg Tomról, így azt ne is hagyd abba. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...